Navigatie

Foodtruck huren

 

Altijd al een keer op een festival willen staan met je eigen product? Dat kán, met onze fantastische foodtruck! Deze vintage truck is uitgerust met een groot uitklapbaar verkoopluik en bar. Zo kun je op iedere locatie je eigen concept neerzetten. Wij helpen je graag een handje met de aankleding, zodat jouw logo’s en alle accessoires er helemaal bij passen.

Je kunt de truck ook gebruiken als originele stand of reclame auto.

Of zoek je nog een echte eye-catcher voor op je evenement of feest? Onze foodtruck is uiteraard ook te huur voor bruiloften, beurzen, bedrijfsevents of andere feestelijke privé aangelegenheden. Verzorgt u liever zelf de catering? Geen probleem, u kunt hem ook huren om er zelf in te kokkerellen of om uw cateraar op een originele manier eten en drankjes te laten bereiden en serveren.

Reserveren

Neem direct contact met ons op! In overleg met jou beslissen we welke setup het beste werkt voor jouw event.

Opties en tarieven

Onze foodtruck is voor een, twee maar natuurlijk ook voor meerdere dagen te huren, afhankelijk van hoe lang je hem nodig hebt.

Je huurt onze foodtruck al vanaf € 200,-per dag. Wanneer je de keuken wilt gebruiken, maak je automatische gebruik van de schoonmaak service die € 49,- bedraagt.

Indien gewenst kunnen we hem ook naar je toe komen brengen. Als je klaar bent, dan komen we 'm natuurlijk ook weer ophalen! Wij vervoeren de foodtruck naar en van het evenement vanuit de standplaats Meijel, kosten € 1,- per km. Al onze tarieven zijn exclusief btw.

 

Extra opties

Heb je zelf niet de benodigde apparatuur, informeer dan naar de mogelijkheden van de apparatuur die wij verhuren. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

Optionele apparatuur:

Dotzz Lifestyle  Espressomachine

Dotzz Lifestyle  Smoothie-machine

Dotzz Lifestyle  Blender

Dotzz Lifestyle  Lollywafel apparaat

Dotzz Lifestyle  Poffertjes apparaat

Dotzz Lifestyle  Frituurpan

Dotzz Lifestyle  Buiten BBQ

Dotzz Lifestyle  Inductie kookplaat

 

Overige opties:

Dotzz Lifestyle  Optionele Aankleding

Dotzz Lifestyle  Buitenverlichting

Dotzz Lifestyle  Gezellige lampjes slinger voor een vintage sfeer behoort tot de standaard uitrusting

Dotzz Lifestyle  Terrasjes

Reclameborden: Laat zelf je creativiteit los op de krijtborden van de truck of laat reclameborden vervaardigen en laat zo je eigen logo of naam blinken op de truck.

© 2014 - 2018 Dotzz Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel