Navigatie

Mooi weer, wat is er dan leuker dan lekker picknicken! Heerlijk de kleedjes op de grond op een mooi plekje in het bos, een weiland, aan het water of lekker achter in je tuin. Onze HY foodtruck geeft meteen een originele sfeer aan uw feest.

We verzorgen heerlijke manden gevuld met vers brood, luxe beleg, lekkere drankjes, smoothies, fruit, salades en natuurlijk onze heerlijke yoghurtjes

En voor de kinderen kan er een eigen knapzak verzorgd worden die ze stoer over hun schouder kunnen gooien.

Als dat niet genieten is!

 

Bruiloft picknick

Stel je eens voor dat je samen met jullie gasten na het ja-woord afreizen naar een mooi stukje weiland of een bos? Daar aangekomen valt het oog op een mooi versierde plek. Onze foodtruck geeft meteen een originele sfeer aan uw feest. In het gras liggen gezellige kleedjes en de picknickmandjes staan al klaar. Voor de bruidskindjes liggen er knapzakken die ze stoer over hun schouder kunnen gooien. Jullie pakken samen de mandjes uit en beginnen er heerlijk van te smullen, genietend van het zonnetje en de gezellige gesprekken.

 

Winter picknick!

Een picknick hoeft niet alleen in de zomer. We hebben ook een echte winterpicknick voor je. Ook hier zetten we weer een geweldige sfeer neer met onze foodtruck, een heuse fakkel, fleecekleed en lampion! Een hele beleving.

 

 

© 2014 - 2018 Dotzz Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel