Navigatie

Verzamel een groepje gezellige dames en de POP-UP SHOP ON WHEELZZ komt naar je toe! Wat moet je doen? Niets! Behalve voor de hapjes en de drankjes zorgen, wij zorgen voor een gezellige sfeer en een leuk gevulde pop up shop on wheelzz.

Shoppen tijdens een shopping party wordt extra leuk doordat iedereen 10% korting krijgt op basis van de prijzen in de winkel. Voor jou, de gastvrouw, is er nog een verrassing. Een party organiseren is niet alleen ontzettend leuk, jij houdt er als organisator ook wat aan over! Van de totale verkochte waarde van de avond mag jij voor 10%  één of meerdere artikelen uit onze collectie uitzoeken! Dus hoe meer er wordt gekocht, hoe groter jouw cadeau :)

Pop-up Shop on Wheelzz

Spelregels

- U woont binnen een straal van 50 km rondom Meijel (grotere afstand in overleg).

- Indien gewenst, een ruimte waar dames zich kunnen verkleden. In onze pop-up shop on wheelzz is ook een pashokje aanwezig

- Minimaal 10 personen (indien u minder dan 10 personen heeft in overleg).

- Datum wordt in overleg gepland.

- Alle items zijn beschikbaar voor aankoop en direct mee naar huis te nemen. Je kan bij ons cash of met pin betalen.

- Houd u er wel rekening mee dat onze truck lang is. We hebben een grote parkeerplaats of ieder geval genoeg ruimte nodig.

 

Lijkt dit jou een leuk idee?

Mail naar info@dotzzlifestyle.nl met uw naam, telefoonnummer en evt gewenste datum, u ontvangt dan zsm een bevestiging van de datum en uitnodiging die u naar uw gasten kunt mailen.

 

DOTZZ heft ook verschillende evenementen & shopping party`s op haar eigen locatie in Meijel.

Wilt u daar ook voor worden uitgenodigd? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

 

 

Pop up shop on WheelzzPop up shop on Wheelzz EvenementenPop up shop on Wheelzz PartiesPop up shop on Wheelzz AgendaDotzz Lifestyle WebshopDelizz_Foodtruck

© 2014 - 2018 Dotzz Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel